Invalidiliitto ry-logo

Invalidiliitto ry

Invalidiliitto on fyysisesti vammaisten ihmisten valtakunnallinen vaikuttamisen ja palvelutoiminnan monialajärjestö. Edistämme ja kehitämme fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää. Tukinetissä järjestämme vertaistuellisia keskusteluja harvinaista sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Invalidiliiton organisoitu vertaistukitoiminta keskittyy harvinaisiin sairauksiin ja vammoihin.

Invalidiliitto ry, Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki
Julkinen

Invalidiliitto ry teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
Harvinaisten vertaischatit-img

Harvinaisten vertaischatit

Viimeksi päivitetty 1 viikko sitten

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö järjestää vertaischateja harvinaista sairautta sairastaville nuorille ja aikuisille sekä perheille, joissa lapsella on harvinainen sairaus. Täältä löydät tulevien…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Harvinaisperheiden vertaischat 10.6. klo 16.30-18.00

Alkaa 03.06.2020 klo 16:30 ja loppuu klo 18:00

Tule mukaan vertaischatiin keskustelemaan ja jakamaan ajatuksiasi harvinaisperheen arjesta. Chat on tarkoitettu perheille, joissa lapsella on harvinainen sairaus. 

Veikö kevät voimat vai riittääkö puhtia harvinaisperheen kesänviettoon? Mietityttääkö kesän jälkeen päiväkotiin tai kouluun palaaminen? Tule chatiin jakamaan kokemuksia, vinkkejä ja kyselemään neuvoja. Keskustelua ohjaavat Invalidiliiton Harvinaiset-yksikön Jenni Kuusela, Invalidiliiton lakimies Henrik…

  • Tulevat

Harvinaisten 18-30v. nuorten vertaischat 3.6. klo 18.30-20.00

Alkaa 03.06.2020 klo 18:30 ja loppuu klo 20:00

Tule mukaan vertaischatiin keskustelemaan muiden harvinaista sairautta sairastavien nuorten aikuisten (noin 18-30v.) kanssa. Jaetaan ajatuksia ja kokemuksia harvinaisen sairauden kanssa elämisestä. Tuntuuko arki yksinäiseltä tai raskaalta? Mistä sinä saat iloa ja energiaa? Keskustellaan chatissa erityisesti voimavaroista ja jaksamisesta. 

Keskustelua ohjaavat Invalidiliiton Harvinaiset-yksikön Jenni ja koulutettu vertaisohjaaja. 

Chatissa keskustellaan anonyymisti ja…