HSP-Suomen Erityisherkät ry-logo

HSP-Suomen Erityisherkät ry

Yhdistyksen tarkoituksena on synnynnäistä erityisherkkyyttä koskevan tiedon ja ymmärryksen lisääminen Suomessa. Yhdistys edistää ja valvoo erityisherkkien yleisiä yhteiskunnallisia etuja, hyvinvointia ja tasa-arvoa. Lisäksi yhdistys luo erityisherkkien välille yhteyden ja tuo esiin erityisherkkyyden voimavaroja.

HSP-Suomen Erityisherkät ry, Salhojankatu 42, 33500 Tampere
Julkinen

HSP-Suomen Erityisherkät ry teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
Herkkis-chat-img

Herkkis-chat

Viimeksi päivitetty 1 viikko sitten

Ryhmässä keskustellaan erityisherkän elämään liittyvistä iloista ja haasteista. Keskustelun teemat voivat liittyä erityisherkkyyteen työelämässä, perhe- ja muissa ihmissuhteissa sekä arjessa…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
31.12.2020 asti

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Kehotietoinen erityisherkkä

Alkaa 23.01.2020 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00

Keho ja mieli ovat vahvassa yhteydessä toisiinsa: mielen liikkeet tuntuvat usein kehossa. Erityisherkät analysoivat usein tarkkaan omia ajatuksiaan, mutta miten on kehon viestien laita – tunnistaako erityisherkkä kehon välittämiä signaaleja? Kaikki tunnistavat nälän, janon ja väsymyksen, mutta erityisherkät aistivat usein kehon tuntemuksia paljon hienojakoisemmin. Mitä sinun kehosi kertoo?

  • Tulevat

Erityisherkkä vaikuttajana

Alkaa 06.02.2020 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00

Erityisherkät ovat usein hyvin empaattisia. Herkillä on halua auttaa ja toisaalta myös vaikuttaa asioihin yhteiskunnallisella tasolla. Monet erityisherkät ovatkin ”maailmanparantajia”, jotka haluavat olla mukana tekemässä hyvää. Kuitenkin monilla herkillä on vaarana uupuminen, kun itsestä annetaan liikaa hyvän asian puolesta. Miten erityisherkkä voi vaikuttaa ja samalla pitää huolta omasta jaksamisestaan?