Ylpeet landet!

4 päivää sitten

Kyllästyttääkö sinuakin iänikuinen voivottelu siitä, kuinka maaseudulla ei ole sitä tai tätä? Sillä maallahan on maailman paras asua! Ylpeet landet- on ryhmä, jossa maalla asuvana nuorena aikuisena (20- 35v.) pääset keskustelemaan muiden saman ikäisten kanssa, jotka myös asuvat maalla. Keskustella voit vaikka siitä, kuinka etuoikeutettua on saada hengittää puhdasta ilmaa sekä elää ilman turhaa melu- tai valosaastetta tai sitten ihan jostain muusta itseäsi kiinnostavasta asiasta. Suoraa puhetta, ilman romantisointia -maaseudun nuorissa on tulevaisuus! Torstaina 25.3.21 klo 19–20.30 aloitamme livechatilla, jossa asiantuntijavieraana Juho Mertanen, mielenterveyden edistämisen asiantuntijapsykologi Mieli ry:stä. Chat-illassa pohdimme ainakin sitä, että mistä kaikesta hyvinvointi rakentuu ja mitä hyvinvoinnin parantamiseksi ja pahoinvoinnin vähentämiseksi voimme omassa arjessamme tehdä. Chatti on kaikille avoin ja keskustelua voidaan livechatin jälkeen jatkaa saman teemaisella keskustelualueella. Tule mukaan chattailemaan ja pyydä mukaan myös kaverit!

Sopii Aikuiset, Nuoret

Ryhmäkeskustelut Ryhmächatit
Pysyvä

Ylpeet landet!

Ylpeet landet! aiheet

Kaikki aihealueet

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
Käyttäjä Eveliina M (Työntekijä) (Maaseudun tukihenkilöverkko) aloittanut aikaan 25.03.2021 klo 18:28 kohteessa Ylpeet landet!

Hei, Sinä 20-35 -vuotias maaseudun nuori aikuinen! Tällä keskustelualueella voit jakaa ajatuksia, tunteita ja mielipiteitä erilaisista elämään liittyvistä asioista. Tälle keskustelualueelle ovat tervetulleita kaikki itsensä ei-kaupunkilaisiksi kokevat nuoret aikuiset.

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 8 kuukautta, 2 viikkoa sitten. Syy: kirjoitusvirhe

Ylpeet landet! moderoimattomat aiheet

Kaikki moderoimattomat aiheet

Tyhjennä haku
Tulokset:

Ylpeet landet! moderoimattomat vastaukset

Kaikki moderoimattomat vastaukset

Tyhjennä haku
Tulokset:

Tulevat ryhmächatit

Ei tulossa olevia ryhmächatteja.