Ylpeet landet!

1 kuukausi sitten

Kyllästyttääkö sinuakin iänikuinen voivottelu siitä, kuinka maaseudulla ei ole sitä tai tätä? Sillä maallahan on maailman paras asua! Ylpeet landet on ryhmä, jossa maalla asuvana nuorena aikuisena (20-35v.) pääset keskustelemaan muiden saman ikäisten kanssa, jotka myös asuvat maalla. Keskustella voit vaikka siitä, kuinka etuoikeutettua on saada hengittää puhdasta ilmaa sekä elää ilman turhaa melu- tai valosaastetta tai sitten ihan jostain muusta itseäsi kiinnostavasta asiasta. Suoraa puhetta, ilman romantisointia -maaseudun nuorissa on tulevaisuus! Aloitamme vuoden 2022 livechatilla torstaina 20.1. klo 19-20.30. Chat-illassa pohdimme ainakin sitä, että mistä kaikesta oma hyvinvointi rakentuu ja mitä hyvinvoinnin parantamiseksi ja pahoinvoinnin vähentämiseksi voimme omassa arjessamme tehdä. Chatti on kaikille avoin ja keskustelua voidaan livechatin jälkeen jatkaa keskustelualueella. Vuoden 2022 aikana chatit jatkuvat aina joka kuukauden kolmas torstai samaan kellonaikaan. Tule mukaan chattailemaan ja pyydä mukaan myös kaverit!

Sopii Aikuiset, Nuoret

Ryhmäkeskustelut Ryhmächatit
Pysyvä

Ylpeet landet!

Ylpeet landet! aiheet

Kaikki aihealueet

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
Käyttäjä Eveliina M (Työntekijä) (Maaseudun tukihenkilöverkko) aloittanut aikaan 25.03.2021 klo 18:28 kohteessa Ylpeet landet!

Hei, Sinä 20-35 -vuotias maaseudun nuori aikuinen! Tällä keskustelualueella voit jakaa ajatuksia, tunteita ja mielipiteitä erilaisista elämään liittyvistä asioista. Tälle keskustelualueelle ovat tervetulleita kaikki itsensä ei-kaupunkilaisiksi kokevat nuoret aikuiset.

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 1 vuosi, 1 kuukausi sitten. Syy: kirjoitusvirhe

Ylpeet landet! moderoimattomat aiheet

Kaikki moderoimattomat aiheet

Tyhjennä haku
Tulokset:

Ylpeet landet! moderoimattomat vastaukset

Kaikki moderoimattomat vastaukset

Tyhjennä haku
Tulokset:

Tulevat ryhmächatit

Ei tulossa olevia ryhmächatteja.