Ylpeet landet!

1 viikko sitten

Kyllästyttääkö sinuakin iänikuinen voivottelu siitä, kuinka maaseudulla ei ole sitä tai tätä? Sillä maallahan on maailman paras asua! Ylpeet landet on ryhmä, jossa maalla asuvana nuorena aikuisena (20-35v.) pääset keskustelemaan muiden saman ikäisten kanssa, jotka myös asuvat maalla. Keskustella voit vaikka siitä, kuinka etuoikeutettua on saada hengittää puhdasta ilmaa sekä elää ilman turhaa melu- tai valosaastetta tai sitten ihan jostain muusta itseäsi kiinnostavasta asiasta. Suoraa puhetta, ilman romantisointia -maaseudun nuorissa on tulevaisuus! Chateissä pohdimme ainakin sitä, että mistä kaikesta oma hyvinvointi rakentuu ja mitä hyvinvoinnin parantamiseksi ja pahoinvoinnin vähentämiseksi voimme omassa arjessamme tehdä. Chatti on kaikille avoin ja keskustelua voidaan chatin jälkeen jatkaa keskustelualueella. Chatit jatkuvat aina joka kuukauden kolmas torstai. Tule mukaan chattailemaan ja pyydä mukaan myös kaverit!

Sopii Aikuiset, Nuoret

Ryhmäkeskustelut Ryhmächatit
Pysyvä

Ylpeet landet!

Ylpeet landet! aiheet

Kaikki aihealueet

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
Käyttäjä Eveliina M (Työntekijä) (Maaseudun tukihenkilöverkko) aloittanut aikaan 25.03.2021 klo 18:28 kohteessa Ylpeet landet!

Hei, Sinä 20-35 -vuotias maaseudun nuori aikuinen! Tällä keskustelualueella voit jakaa ajatuksia, tunteita ja mielipiteitä erilaisista elämään liittyvistä asioista. Tälle keskustelualueelle ovat tervetulleita kaikki itsensä ei-kaupunkilaisiksi kokevat nuoret aikuiset.

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 1 vuosi, 6 kuukautta sitten. Syy: kirjoitusvirhe

Ylpeet landet! moderoimattomat aiheet

Kaikki moderoimattomat aiheet

Tyhjennä haku
Tulokset:

Ylpeet landet! moderoimattomat vastaukset

Kaikki moderoimattomat vastaukset

Tyhjennä haku
Tulokset:

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Ylpeet landet!

Alkaa 20.10.2022 klo 19:00 ja loppuu klo 20:30

Illan chatissä aiheena ihmissuhteet. Jutellaan ja jaetaan ajatuksia ja huolia seurusteluun, parisuhteeseen, ystävyyteen tai vaikka yksinäisyyteen liittyen.

  • Tulevat

Ylpeet landet!

Alkaa 17.11.2022 klo 19:00 ja loppuu klo 20:30

Tänään chatissä aiheena työ. Jutellaan työssä jaksamisesta ja tulevaisuuden näkymistä ja haaveista.

  • Tulevat

Ylpeet landet!

Alkaa 15.12.2022 klo 19:00 ja loppuu klo 20:30

Tänään aiheena hyvinvointi ja itsensä huolehtiminen. Mistä löytää jaksamista ja voimavaroja omaan arkeen, mistä hyvä arki koostuu?