Unelmakeidas

1 viikko sitten

Kaipaatko apuja unelmiesi kanssa? Haluatko saada apuja unelmien tavoittelun kanssa? Tai et tiedä oikein mistä aloittaa? Vai tykkäätkö vain unelmoida ja haaveilla? Unelmakeidas järjestetään Varapäreen toimesta nyt ensimmäistä kertaa. Järjestämme unelmakeitaan kahdessa osassa. Ensimmäinen osa järjestetään 14.7. klo 14.30-16.00 ja toinen osa 28.7. klo 14.30-15.00. 1.osan teemana ”MINUN ELÄMÄ JA UNELMAT” 2.osa teemana ”KUKA MINÄ OLEN?”. Ryhmächattiä vetää Varapäreen toiminnanjohtaja Johanna sekä apuohjaaja Jenni. Unelmakeitaan tarkoituksena on selventää omia unelmia, antaa tukea niiden saavuttamiseen, pohtia omaa itseään sekä yksinkertaisesti unelmoida tulevaisuutta.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
04.08.2020 asti

Unelmakeidas ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
  • Tulevat

Unelmakeidas osa 1/2 ”Minun elämä ja unelmat”

Alkaa 14.07.2020 klo 14:30 ja loppuu klo 16:00

Kaipaatko apuja unelmiesi kanssa? Haluatko saada apuja unelmien tavoittelun kanssa? Tai et tiedä oikein mistä aloittaa? Vai tykkäätkö vain unelmoida ja haaveilla? Tämä ryhmächat on ensimmäinen osa unelmakeidasta. Teemana ”Minun elämä ja unelmat”.

Ryhmächattiä vetää Varapäreen toiminnanjohtaja Johanna sekä apuohjaaja Jenni.

Unelmakeitaan tarkoituksena on selventää omia unelmia, antaa tukea niiden…

  • Tulevat

Unelmakeidas osa 2 ”Kuka minä olen?”

Alkaa 28.07.2020 klo 14:30 ja loppuu klo 16:00

Kaipaatko apuja unelmiesi kanssa? Haluatko saada apuja unelmien tavoittelun kanssa? Tai et tiedä oikein mistä aloittaa? Vai tykkäätkö vain unelmoida ja haaveilla?

Unelmakeitaan ensimmäinen osa järjestettiin 14.7. Voit osallistua tähän toiseen osaan vaikka et olisi päässyt osallistumaan ensimmäiseen osioon.

2.osa teemana ”KUKA MINÄ OLEN?”. Pohditaan omaa minäkuvaa, vahvuuksia ja voimavaroja.