Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen!

1 viikko sitten

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen.

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
19.03.2022 asti

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen! ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 6
  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen!

Alkaa 25.02.2021 klo 11:00 ja loppuu klo 12:00

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Ensimmäisen kerran teemana Riittävän hyvä vanhemmuus arjessa.

  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen!

Alkaa 04.03.2021 klo 11:00 ja loppuu klo 12:00

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Toisen kerran teemana Vuorovaikutus perheessä, perheen jäsenten väliset suhteet, puhuminen ja kuunteleminen, kohtaaminen.

  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen!

Alkaa 18.03.2021 klo 11:00 ja loppuu klo 12:00

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Kolmannen kerran teemana Tunteiden tunnistaminen, ilmaisu, käsittely ja hallinta.

  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen!

Alkaa 25.03.2021 klo 12:00 ja loppuu klo 13:00

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Neljännen kerran teemana Vanhemmuuden voimavarat, vahvuudet ja kehittämiskohdat.

  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen!

Alkaa 08.04.2021 klo 11:00 ja loppuu klo 12:00

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Viidennen kerran teemana Oma jaksaminen, hyvinvointi. Tuen tarve yksin ja yhdessä: tukiverkosto ja auttavat tahot.

  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen!

Alkaa 15.04.2021 klo 11:00 ja loppuu klo 12:00

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Seurantatapaaminen: Yhdessä jakaminen.