Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen!

1 kuukausi sitten

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen.

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
10.01.2021 asti

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen! ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 6
  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen! -chat

Alkaa 17.02.2020 klo 11:00 ja loppuu klo 12:00

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Tämän kerran teemana: Riittävän hyvä vanhemmuus arjessa.

  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen! -chat

Alkaa 02.03.2020 klo 11:00 ja loppuu klo 12:00

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Tämän kerran teemana: Vuorovaikutus perheessä, perheen jäsenten väliset suhteet: puhuminen, kuunteleminen, kohtaaminen.

  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen! -chat

Alkaa 16.03.2020 klo 11:00 ja loppuu klo 12:00

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Tämän kerran teemana tunteet: Tunteiden tunnistaminen, ilmaisu, käsittely ja hallinta.

  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen! -chat

Alkaa 23.03.2020 klo 11:00 ja loppuu klo 12:00

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Tämän kerran teemana Vanhemmuuden voimavarat, vahvuudet ja kehittämiskohdat.

  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen! -chat

Alkaa 20.04.2020 klo 11:00 ja loppuu klo 12:00

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Tämän kerran teemana oma jaksaminen ja hyvinvointi, tuen tarve yksin ja yhdessä: tukiverkosto ja auttavat tahot.

  • Tulevat

Toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen! -chat

Alkaa 11.05.2020 klo 11:00 ja loppuu klo 12:00

Vanhemmille suunnattu ryhmächat. Vanhemmat voivat kokea neuvottomuutta, huolta, pelkoa, ahdistusta, stressiä kasvatustehtävässään. Vanhemmuusryhmästä saa tukea, apua, tietoa, taitoja ja toivoa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen. Seurantatapaaminen: yhdessä jakaminen.