Puhetta-ryhmän ohjeet ja tervetuloa keskustelemaan!

Puhetta-ryhmän ohjeet ja tervetuloa keskustelemaan!

Käyttäjä PuhettaJohanna aloittanut aikaan 19.11.2015 klo 12:43 kohteessa Puhetta
Käyttäjä PuhettaJohanna (Työntekijä) (Aivoliitto ry) kirjoittanut 19.11.2015 klo 12:43

Puhetta on ryhmä kaikille, joita kielellinen erityisvaikeus koskettaa ja jotka haluavat keskustella siihen liittyvistä asioista. Keskustelut avoimessa ryhmässä ovat ennalta moderoituja, ja ryhmiin kirjoitetut viestit tarkistetaan ja valitaan ennen niiden julkaisua sivuilla. Osallistuminen avoimeen Puhetta ryhmään ei edellytä Aivoliitto ry:n jäsenyyttä. Aivoliiton työntekijät ovat mukana keskusteluissa ja erotat heidät Aivoliitto logo tunnuksesta.

Puhetta-ryhmän jäsenet sitoutuvat noudattamaan Tukinetin avoimien ryhmien ohjeistusta. Kaikille avoin Puhetta on ryhmä, jonka tarkoituksena on toimia keskustelu ja vertaistuki paikkana kaikille, joita lasten ja nuorten kielellinen erityisvaikeus koskettaa. Ryhmässä keskustellaan anonyymisti nimimerkeillä.
Ryhmässä toimii ohjaajina Aivoliiton henkilökuntaa. Ohjaajat tunnistat sanasta Puhetta (esim. PuhettaJohanna) sekä Aivoliitto – logosta nimimerkin vieressä.
Keskustelut avoimessa ryhmässä ovat ennalta moderoituja, ja ryhmiin kirjoitetut viestit tarkistetaan ja valitaan ennen niiden julkaisua sivuilla. Tukinet pitää itsellään oikeuden muokata kaikkia ryhmiin jätettyjä kirjoituksia.