Puhetta psorista -ryhmächat

5 päivää sitten

Psorilinjan Puhetta psorista -ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ryhmässä voi kysyä ja jakaa psoriasiksen hoitovinkkejä, saada tukea arkeen psorin kanssa tai vaikka vain pohtia maailman menoa muiden sairastavien kanssa. Ammattilaisen vetämä chatpalvelu on auki tiistaisin klo 18-19.30.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
24.12.2020 asti

Puhetta psorista -ryhmächat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 5
  • Tulevat

Puhetta psorista – teemana väsymys ja sen hoito

Alkaa 20.10.2020 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Toiveuusinta! Psori väsyttää, mikä auttaisi? Keskustellaan mm. hoitoväsymyksestä ja tulehduksellisen sairauden monista oireista.
Psorilinjan Puhetta psorista -ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ryhmässä voi kysyä ja jakaa psoriasiksen hoitovinkkejä ja saada tukea arkeen psorin kanssa. Mukana linjoilla Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio ja Psoriasisliiton jäsensihteeri Iida Liukkonen. Chat on auki joka tiistai klo…

  • Tulevat

Puhetta psorista – puhutaan mielestä!

Alkaa 27.10.2020 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Maailman psoriasispäivän teemachatissa puhutaan mielestä. Psoriasiksen kaltainen aaltoileva ja usein kivuliaskin sairaus kuormittaa myös mieltä. Miten mielen hyvinvointia voi tukea? Onko mielen hyvinvointia nostettu koskaan esiin terveydenhuollon vastaanotolla?

Tule mukaan keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia tiistaina 27.10. klo 18-19.30. Mukana linjoilla Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio.

Sopii: aikuiset, nuoret, seniorit

  • Tulevat

Puhetta psorista – psoriasis ja työ

Alkaa 03.11.2020 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Miten psori vaikuttaa työhön? Joustaako työsi sairauden vaatimusten mukaan, vai koetko puurtavasi voimiesi äärirajoilla? Tule keskustelemaan aiheesta sekä saamaan vinkkejä ja vertaistukea Psoriasisliiton ryhmächatiin! Mukana Psoriasisliiton järjestösuunnittelija Hanna Karhunen ja Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio,
Puhetta psorista -ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ryhmässä voi kysyä ja jakaa psoriasiksen hoitovinkkejä ja…

  • Tulevat

Puhetta psorista – irti tupakasta!

Alkaa 10.11.2020 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Tupakointi ja nikotiinituotteet voivat pahentaa psorin ja sen liitännäissairauksien oireita. Haluaisitko päästä lopullisesti eroon tupakasta, mutta et tiedä, miten? Onko kaikki keinot kokeiltu – tuloksetta? 
Tule mukaan keskustelemaan ja saamaan vinkkejä tupakoinnin lopettamiseen. Mukana linjoilla tupakoinnin lopettamiseen perehtynyt terveydenhoitaja ja valmentaja Taina Kangas sekä Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio.

Puhetta psorista…

  • Tulevat

Puhetta psorista – hiuspohjan psori

Alkaa 17.11.2020 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30
 

Osaatko hoitaa oikein hiuspohjan psoria? Tiedätkö, saako päänahkaa kuoria, onko saunasta hyötyä, milloin on syytä hakeutua lääkäriin? Tule jakamaan ja saamaan vinkkejä chatiin!
Puhetta psorista -ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ryhmässä voi kysyä ja jakaa psoriasiksen hoitovinkkejä ja saada tukea arkeen psorin kanssa. Linjoilla on Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina…