Puhetta psorista -ryhmächat

1 viikko sitten

Psorilinjan Puhetta psorista -ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ryhmässä voi kysyä ja jakaa psoriasiksen hoitovinkkejä, saada tukea arkeen psorin kanssa tai vaikka vain pohtia maailman menoa muiden sairastavien kanssa. Ammattilaisen vetämä chatpalvelu on auki tiistaisin klo 18-19.30.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
24.12.2020 asti

Puhetta psorista -ryhmächat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
  • Tulevat

Puhetta psorista – kun lapsi sairastaa.

Alkaa 29.09.2020 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Lapsen sairaus nostaa monenlaisia huolia pintaan: Miten voin helpottaa lapseni oloa? Mistä voimme saada tukea ja apua? Entä jos lastani kiusataan psorin vuoksi – osaanko toimia oikein? Tule mukaan keskustelemaan tästä tärkeästä aiheesta – mukana linjoilla asiantuntija Laura Huuskonen Parisuhdekeskus Katajasta ja Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio.

Psorilinjan Puhetta psorista -ryhmächat…

  • Tulevat

Puhetta psorista – teemana väsymys ja sen hoito

Alkaa 06.10.2020 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Tänään keskustellaan mm. hoitoväsymyksestä ja tulehduksellisen sairauden monista oireista. Linjoilla Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio ja Psoriasisliiton viestintäpäällikkö Susanna Kaaja.

Psorilinjan Puhetta psorista -ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ryhmässä voi kysyä ja jakaa psoriasiksen hoitovinkkejä ja saada tukea arkeen psorin kanssa. Ammattilaisen vetämä chatpalvelu on auki tiistaisin klo 18-19.30.