Puhetta psorista -ryhmächat

3 viikkoa sitten

Psorilinjan Puhetta psorista -ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ryhmässä voi kysyä ja jakaa psoriasiksen hoitovinkkejä, saada tukea arkeen psorin kanssa tai vaikka vain pohtia maailman menoa muiden sairastavien kanssa. Ryhmächatia vetävät yhdessä Psoriasisliiton ammattilaiset ja vapaaehtoiset. Chatpalvelu on auki tiistaisin klo 18-19.30. Muistathan rekisteröityä ensin Tukinet.net -palvelun käyttäjäksi (luoda käyttäjätunnuksen), minkä jälkeen pääset mukaan chatiin anonyymisti nimimerkillä.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Puhetta psorista -ryhmächat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
  • Tulevat

Puhetta psorista – teema vapaa

Alkaa 13.04.2021 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Tervetuloa Psoriasisliiton Puhetta psorista -ryhmächatiin joka tiistai klo 18-19.30! Tiistaina 13. huhtikuuta mukana linjoilla ovat Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio sekä vapaaehtoisemme Anne Koponen.

Ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ryhmässä voi kysyä ja jakaa psoriasiksen hoitovinkkejä, saada tukea arkeen psorin kanssa tai vaikka vain pohtia maailman menoa muiden sairastavien kanssa.

  • Tulevat

Puhetta psorista – hiuspohjan psoriasis

Alkaa 27.04.2021 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Tervetuloa Psoriasisliiton Puhetta psorista -ryhmächatiin joka tiistai klo 18-19.30! Tiistaina 27. huhtikuuta aiheena on hiuspohjan psori: Mitkä hoitotuotteet sopivat hiuspohjan psoriin? Mitä ei kannata käyttää? Milloin on syytä kääntyä lääkärin puoleen? Mukana linjoilla ovat Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio sekä vapaaehtoisemme Hanna Bussman.

Ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ryhmässä voi…