Psorinuorten chat

2 viikkoa sitten

Hei sinä psoriasista sairastava nuori! Onko sinulla iho- tai niveloireita? Vaivaako psoriasis mieltäsi? Tule mukaan keskustelemaan toisten psorinuorten kanssa! Chatissa voit jutella vapaasti psoriasiksesta, jakaa kokemuksia ja vinkkejä, sekä ennen kaikkea saada virkistystä ja jaksamista omaan arkeen. Keskustelua vetävät koulutetut vertaisnuoret. Psorinuorten chat on auki joka torstai klo 17–18.30. Voit osallistua anonyymisti nimimerkillä, mutta muistathan rekisteröityä ensin Tukinet.net -palvelun käyttäjäksi ja kirjautua palveluun. Tervetuloa mukaan!

Sopii Nuoret

Ryhmächatit
Pysyvä

Psorinuorten chat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 3
  • Tulevat

Psorinuorten chat – teemana psorin iho-oireet

Alkaa 11.03.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Tule mukaan juttelemaan psorista! Tänään torstaina 11.3. teemana on psori ja iho-oireet.

Psorinuorten chat on tarkoitettu kaikille psoriasista sairastaville nuorille. Chatissa voidaan vapaasti keskustella psoriasiksesta ja siihen liittyvistä asioista. Voi kysellä sekä jakaa ja saada vertaistukea.
Vapaaehtoisten psorinuorten vetämä chat on auki joka torstai klo 17-18.30. Voit osallistua anonyymisti nimimerkillä,…

  • Tulevat

Psorinuorten chat – teemana hiuspohjan psori

Alkaa 18.03.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Tule mukaan juttelemaan psorista! Tänään torstaina 18.3. teemana on monia koskettava, hankala ja kivuliaskin hiuspohjan psoriasis. Mukana linjoilla on psorinuorten lisäksi Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio. Kysy siis mitä ikinä mieleesi tulee hiuspohjan psorin hoidosta!

Psorinuorten chat on tarkoitettu kaikille psoriasista sairastaville nuorille. Chatissa voidaan vapaasti keskustella psoriasiksesta ja siihen liittyvistä…

  • Tulevat

Psorinuorten chat – psori ja opiskelu

Alkaa 08.04.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Tule mukaan juttelemaan psorista! Tänään torstaina 8. huhtikuuta pohdimme yhdessä sitä, miten monin eri tavoin psori vaikuttaa opiskeluun: Haittaako psori tunneille / opintoihin osallistumista? Kerrotko sairaudestasi avoimesti opiskelukavereille? Onko psoriasis vaikuttanut alavalintaasi? Stressaako koulu – paheneeko psori? 

Psorinuorten chat on tarkoitettu kaikille psoriasista sairastaville nuorille. Chatissa voidaan vapaasti keskustella psoriasiksesta…