Väsynyt avautuminen elämästä tänään

Väsynyt avautuminen elämästä tänään

Käyttäjä NeNe aloittanut aikaan 11.08.2016 klo 00:04 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä NeNe kirjoittanut 11.08.2016 klo 00:04

Kun pitäis nukkua mutta päässä huutaa ja kiroaa, aivot juoksee ympyrää ja kohta varmaan ajatukset tulee jostain aukosta ulos itsekseen…

”Tervetuloa hölmön ihmisen iltarutiinien äärelle. Olkaa hyvät ja kiinnittää turpa-kiinni vyöt, matka kestää noin reilun tunnin.” Sanoi unilääke ja haihtui.

Mikähän siinä on että vaikka sitä kuinka olis innostunut tulevasta, haluais suunnitella ja toteuttaa kaikkea, niin silti kaikki jää ja sekin suuri minkä saa tehtyä vaatii viikon tai pari ylimääräistä ja paljon vääntöä..

Ja sitten tämä pieni versio itsestä, että vaikka kuinka välillä tuntee osaavansa, olevansa hyvä ja aikuinen niin silti joka päivä sieltä löytyy ainakin 1 tunti, jonka aikana koko show romahtaa kun pelkästään ajattelu sattuu ja pelottaa…

Ikää on kohta 25, koulutusta tai töitä on turha edes kysyä sillä niitä on kokeiltu ja haettu kyseisestä ajasta ainakin se 5 vuotta… Nekin sitten jotka kiinnostaa ja mistä tykkää, pelottaa ajatuksen tasolla jo niin paljon että niiden toivo on vaan suunnitelmat unelmista joita siis ei edes uskalla ajatella..

Parhaimpia on aina illat, se hetki kun menee nukkumaan – alkaa ajatella ja hups, ollaan matkalla pelottavaan kummitusjunaan, omaan päähän ja sen solmuihin..

Ja kyllä, syön lääkkeitä melko voimakkaan masennus/ahdistus arvion johdosta ja ne helpottaa suurimman osan ajasta – enää en itke kun lihapulla putoaa maahan, käyn myös juttelemassa mutta kun joitain asioita on niin vaikea pukea sanoihin, ihmiselle jota ei tunne..

Jos elämä oliskin vaan reality- sarja, jossa vois käydä tilittää kaiken päästään ulos tyhjän huoneen kameralle ja samalla koko maailmalle… Asioiden piilottelu kun tulee, vaikka kuinka olis oikeaa elämää, aina itse esiin ja luonnostaan. On helpompi olla hiljaa kuin huutaa hölmönä tyhjää..

Ja kun pelottaa niin pelottaa kaikki:

Tulevaisuuden opiskelu, työ, valinnat, toimeentulo, parisuhde…

Nykyisyyden perhe, suhteet, ystävät, rahat, toimeton laiskuus…

Menneisyyden muistot, epäonnistumiset, ihmiset, teot, sanat…

Nämä kaikki yhteen, sen faktan kanssa että otin unta antavan melatoniinin jo noin 2 tuntia sitten, ei anna yhtään sen parempaa oletusta tai oloa tähän iltaan…

Väsyttää muttei uneta.
Hyvää (kohta) huomenta… 🤔😟