Murkku-chat vanhemmille

1 päivä sitten

Asuuko perheessänne kapinoiva teini? Riidelläänkö teilläkin kotiintuloajoista, kännykän käytöstä ja pelaamisesta? Huolestuttaako nuoren käytös ja mielialanvaihtelut? Murrosikä asettaa sekä nuoren että vanhemman uusien haasteiden eteen. Murkku-chat on ammatillisesti ohjattu ryhmächat, josta saa eväitä ja voimavaroja vanhemmuuteen murrosikäisen kanssa. Keskusteluaiheita voivat olla esim. arki sujumaan murkkuperheessä, lapsesta nuoreksi, netinkäyttö ja digipelaaminen, kuuluvatko päihteet nuoruuteen, nuoren mielen vuoristorata – milloin on syytä huoleen, kodin pelisäännöt, kaverisuhteet ja seurustelu, nuoren itsetunto, nuori rahankäyttäjänä tai vanhemman oma jaksaminen. Vanhemmat saavat Murkku-chateistä kannustusta ja rohkaisua sekä vaihtoehtoisia toimintatapoja omaan arkeen. Lisäksi vanhemmat saavat luottamusta itseensä oman nuoren asiantuntijana ja omalle perheelle sopivien ratkaisujen soveltajana.

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
Pysyvä

Murkku-chat vanhemmille ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
  • Tulevat

Arki sujumaan murkkuperheessä

Alkaa 07.10.2020 klo 14:00 ja loppuu klo 15:30

Säännölliset toimintatavat perheessä ovat tärkeitä ja luovat turvallisen arjen perustan. Tuttu arki vahvistaa nuoren itseluottamusta ja lisää jaksamista. Murrosikäisen toimintatapojen muutokset haastavat kuitenkin myös vanhemmuutta ja joskus perheen arkea joutuukin tarkastelemaan kokonaan uudella tavalla.

Tämän chatkerran tarkoituksena on keskustella ja jakaa kokemuksia arjen sujumisesta eri perheissä. Käsiteltäviä…

  • Tulevat

Nuoren mielen vuoristorata

Alkaa 02.11.2020 klo 16:00 ja loppuu klo 17:30

Murrosiässä monessa perheessä ovet paukkuvat ja nuoren käytöksen sekä mielialan vaihtelut ovat arkipäivää. Vanhemmalle oman lapsen käyttäytymisen muutos ja tunteiden purkaukset voivat olla vaikea paikka. Välillä voi myös olla vaikea erottaa, ovatko nuoren mielialan vaihtelut normaaliin murrosikään kuuluvaa vai eivät.

Tämän chatkerran tarkoituksena on keskustella ja jakaa kokemuksia…