Mitä sydämellä?

6 kuukautta sitten

Sydänsairastuneille ja heidän läheisilleen tarkoitettu avoin ryhmäkeskustelualue, jossa voi jakaa omaan elämään liittyviä arjen kokemuksia, onnistumisia ja haasteita.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmäkeskustelut
Pysyvä

Mitä sydämellä?

Mitä sydämellä? aiheet

Kaikki aihealueet

Tyhjennä haku
Tulokset: 3
  • Kiinnitetty
Käyttäjä Sanna_Sydän (Työntekijä) (Suomen Sydänliitto ry) aloittanut aikaan 29.04.2019 klo 13:12 kohteessa Mitä sydämellä?

Sydän- ja verisuonisairaudet ovat yksi suurimmista kansantaudeistamme. Sepelvaltimotauti, sydämen vajaatoiminta ja eteisvärinä ovat esimerkkejä sairauksista, jotka vaikuttavat hyvin monen suomalaisen elämään. Sairaudesta huolimatta elämää tulisi kuitenkin pyrkiä jatkamaan mahdollisimman normaalilla tavalla huomioiden toki sairauden mukanaan tuomat muutokset ja rajoitukset. Lääkehoito ja terveelliset elintavat muodostavat onnistuneen hoidon kulmakivet. Kannattaa myös hyödyntää…

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 1 vuosi, 4 kuukautta sitten. Syy: Tekstin kiinnitys
  • Kiinnitetty
Käyttäjä Sanna_Sydän (Työntekijä) (Suomen Sydänliitto ry) aloittanut aikaan 29.04.2019 klo 14:18 kohteessa Mitä sydämellä?

Nuoret aikuiset sydänsairastuneet  kokevat usein, että heidän on vaikea löytää ikäistään vertaistukea. Luonnollisesti elämäntilanne ja siihen liittyvät arkielämän haasteet ovat erilaiset kuin mitä ikääntyneemmillä sydänpotilailla. Tämä ryhmäkeskustelu on tarkoitettu erityisesti nuorille aikuisille sydänpotilaille sekä heidän läheisilleen. Ryhmäkeskustelussa voit jakaa niin opiskeluun, työ- kuin perhe-elämäänkin liittyviä haasteita ja ajatuksia.

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 1 vuosi, 4 kuukautta sitten. Syy: Tarkennus ryhmäkeskustelun aiheeseen
Käyttäjä Aneele aloittanut aikaan 04.12.2019 klo 21:40 kohteessa Mitä sydämellä?

Noin 3 viikkoa olen nyt tiennyt, että minulla on sydämen vajaatoiminta. En ole vielä sopeutunut ajatukseen. Olen puhunut asiasta kaikille avoimesti, mutta nyt olen alkanut miettiä, kannattaako sittenkään. Ihmiset suhtautuu niin monella lailla. Jotkut lisää tulta pesään kertomalla kauhujuttuja, toiset syyllistää. Tänään sain kuulla sairastavani ELINTASOSAIRAUTTA, joka on omaa syytäni,…

Mitä sydämellä? moderoimattomat aiheet

Kaikki moderoimattomat aiheet

Tyhjennä haku
Tulokset:

Mitä sydämellä? moderoimattomat vastaukset

Kaikki moderoimattomat vastaukset

Tyhjennä haku
Tulokset: