Autismiliiton Neuvontapalvelu-chat

1 kuukausi sitten

Autismiliiton Neuvontapalvelu-chatien tarkoituksena on tarjota verkon välityksellä paikka tiedon, kokemusten ja vertaistuen jakamiselle. Neuvontapalvelu-chatit ovat ryhmäkeskusteluja, jotka ovat avoimia kaikille autismikirjon ihmisille, heidän läheisilleen sekä autismikirjon ihmisten kanssa työskenteleville ammattilaisille. Voit tulla kysymään, juttelemaan tai vain seuraamaan aiheeseen liittyvää keskustelua. Neuvontapalvelu-chattiin voi osallistua nimettömästi nimimerkillä ja keskusteluja ei tallenneta. Chatit järjestetään aina kuukauden toisena keskiviikkona klo 19-20 ja jokaisella chatilla on oma teema. Teemoihin pääsee tutustumaan muun muassa Autismiliiton nettisivuilla www.autismiliitto.fi.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
31.12.2022 asti

Autismiliiton Neuvontapalvelu-chat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 5
  • Tulevat

Keskustelua Autismikirjosta

Alkaa 11.08.2021 klo 19:00 ja loppuu klo 20:00

Tänään Autismiliiton Neuvontapalvelu chatin aiheena on Autismikirjo. Autismiliiton neuvontapalvelu vastaava kysymyksiin ja mahdollisuus on myös saada ja jakaa vertaisuutta. Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat tulla kysymään, juttelemaan tai vain seuraamaan aiheeseen liittyvää keskustelua. 

  • Tulevat

Keskustelua Autismikirjosta ja oppimisen tuesta

Alkaa 08.09.2021 klo 19:00 ja loppuu klo 20:00

Tänään Autismiliiton Neuvontapalvelu chatin aiheena on Autismikirjo ja oppimisen tuki. Autismiliiton neuvontapalvelu vastaava kysymyksiin ja mahdollisuus on myös saada ja jakaa vertaisuutta. Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat tulla kysymään, juttelemaan tai vain seuraamaan aiheeseen liittyvää keskustelua. 

  • Tulevat

Keskustelua Autismikirjosta ja Kelan ja terveydenhuollon kuntoutuksista

Alkaa 13.10.2021 klo 19:00 ja loppuu klo 20:00

Tänään Autismiliiton Neuvontapalvelu chatin aiheena on Autismikirjo ja Kelan ja terveydenhuollon kuntoutukset. Autismiliiton neuvontapalvelu vastaava kysymyksiin ja mahdollisuus on myös saada ja jakaa vertaisuutta. Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat tulla kysymään, juttelemaan tai vain seuraamaan aiheeseen liittyvää keskustelua. 

  • Tulevat

Keskustelua Autismikirjosta ja sosiaali- ja vammaispalveluista

Alkaa 10.11.2021 klo 19:00 ja loppuu klo 20:00

Tänään Autismiliiton Neuvontapalvelu chatin aiheena on Autismikirjo ja sosiaali- ja vammaispalvelut. Autismiliiton neuvontapalvelu vastaava kysymyksiin ja mahdollisuus on myös saada ja jakaa vertaisuutta. Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat tulla kysymään, juttelemaan tai vain seuraamaan aiheeseen liittyvää keskustelua. 

  • Tulevat

Keskustelua Autismikirjosta ja haastavasta käyttäytymisestä

Alkaa 08.12.2021 klo 19:00 ja loppuu klo 20:00

Tänään Autismiliiton Neuvontapalvelu chatin aiheena on Autismikirjo ja haastava käyttäytyminen. Autismiliiton neuvontapalvelu vastaava kysymyksiin ja mahdollisuus on myös saada ja jakaa vertaisuutta. Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat tulla kysymään, juttelemaan tai vain seuraamaan aiheeseen liittyvää keskustelua.