Asiantuntijachat – kysy ja saa vastauksia!

1 viikko sitten

Vertaistuen lisäksi tarjoamme myös psykoedukatiivista tietoa syömishäiriöistä toipumisen tueksi. Vertaistuen ja psykoedukaation yhdistelmästä muodostuvan asiantuntijachatin ohjaajina toimivat yhdistyksen vapaaehtoiset omakohtaisten kokemuksien kautta sekä vaihtuva asiantuntijavieras, mahdollistaen alan ammattilaiselta kysymisen ja psykoedukatiivisen tiedon saamisen. Toiminta pohjautuu yhteiseen keskusteluun illan teemasta ja mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Tukinettiin rekisteröityneet, joita aihe koskettaa. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa ja ryhmän ollessa täysi, siirryt jonoon. Lisätietoa asiantuntijachatista voit lukea yhdistyksen verkkosivuilta sekä kyseisen asiantuntijachatin info-laatikosta.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Asiantuntijachat – kysy ja saa vastauksia! ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
  • Tulevat

Myönteinen keho- ja ruokasuhde!

Alkaa 03.12.2020 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Lämpimästi tervetuloa 3.12. klo 18-19.30 pidettävään asiantuntijachattiin <3

Illan asiantuntijavieraana toimii Syömishäiriöliiton asiantuntija Katri Mikkilä ja illan teemana on: myönteinen keho- ja ruokasuhde!

Toiminta pohjautuu yhteiseen keskusteluun illan teemasta ja mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Tukinettiin rekisteröityneet, joita aihe koskettaa. Toipumismyönteinen ilmapiiri syntyy hyvässä hengessä keskustelusta, joten ennen mukaan tulemista,…