ALS ja elämä

2 kuukautta sitten

Oletko itse sairastunut ALSiin tai sairastaako läheisesi? Chateissa keskustellaan ALSin kanssa elämisestä ja jaetaan kokemuksia, kannustetaan ja tuetaan toisiamme. Keskustelua ohjaavat Uudenmaan Lihastautiyhdistyksen työntekijät ja mukana voi olla myös asiantuntijoita chatin teemaan liittyen. Chattiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua ja keskustelu käydään anonyymisti kirjoittaen. Linkki chattiin tulee näkyville chatin alkamisajankohtana. Lisätietoa: kaisu.lahteenmaki@uly.fi tai mari.gauffin@uly.fi

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit Yksilöchatit
Pysyvä

ALS ja elämä ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
  • Tulevat

Chat ALSia sairastaville

Alkaa 26.05.2021 klo 15:00 ja loppuu klo 16:00

Chateissa keskustellaan ALSin kanssa elämisestä ja jaetaan kokemuksia, kannustetaan ja tuetaan toisiamme. Keskustelua ohjaavat Uudenmaan Lihastautiyhdistyksen työntekijät. Chattiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua ja keskustelu käydään anonyymisti kirjoittaen. 

  • Tulevat

Chat ALSia sairastavan läheisille

Alkaa 27.05.2021 klo 17:30 ja loppuu klo 18:30

Chateissa keskustellaan ALSin kanssa elämisestä ja jaetaan kokemuksia läheisen näkökulmasta. Kannustetaan ja tuetaan toisiamme. Keskustelua ohjaavat Uudenmaan Lihastautiyhdistyksen työntekijät ja mukana voi olla myös asiantuntijoita chatin teemaan liittyen. Chattiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua ja keskustelu käydään anonyymisti kirjoittaen.