Millaista mielenterveyskuntoutujille suunnattua toimintaa kaipaisit Päijät-Hämeessä?

Millaista mielenterveyskuntoutujille suunnattua toimintaa kaipaisit Päijät-Hämeessä?

Käyttäjä Sanna.Miete aloittanut aikaan 07.12.2017 klo 12:34 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Sanna.Miete (Työntekijä) (Miete ry) kirjoittanut 07.12.2017 klo 12:34

Päijät-Hämeen Mielenterveystyön tuki MIETE ry:n Vertaisverkko-projekti toimii nyt TukiNetin avoimissa keskusteluryhmissä. Aluksi toimimme avoimissa ryhmissä nostamalla esiin erilaisia päijäthämäläisiä mielenterveys- ja päihdekuntoutujia koskettavia aiheita.

Miete ry:n Vertaisverkko-projektin Tukinetissä toimivat keskusteluryhmät ovat yksi työmuoto päijäthämäläisten mielenterveyskuntoutujien yksinäisyyden ja syrjäytymisen vähentämiseksi. Tarkoituksena on luoda mahdollisuus jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea asuinpaikasta riippumatta.

Teemaryhmät ja chat – keskustelut käynnistyvät keväällä 2018.

Ryhmissä ja chat-keskusteluissa mukana ovat MIETE ry:n Vertaisverkko-projektin vapaaehtoiset koulutetut vertaisohjaajat ja Vertaisverkko-projektin työntekijät, jotka toimivat ryhmissä keskustelun virittäjinä ja chattien ohjaajina. Lisäksi ryhmissä ja chateissa voi olla paikalla erikseen ilmoitettuina kertoina myös asiantuntijavierailijoita.

Päijät-Hämeen Mielenterveystyön tuki MIETE ry:n toiminnan tarkoituksena on vertaistukitoiminnan avulla parantaa mielenterveyskuntoutujien elämänlaatua Päijät-Hämeen alueella. Toiminnan sisältöjä ovat mm. vertais- ja harrasteryhmät, kokemusasiantuntija- ja vapaaehtoistoiminta ja virkistystoiminta.

Millaista mielenterveyskuntoujille suunnattua vertaistoimintaa Sinä kaipaisit Päijät-Hämeessa?

Sana on vapaa – Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Käyttäjä keltainensydan kirjoittanut 15.12.2017 klo 00:55

Toivoisin Lahteen 50+ miesten ryhmää. Erästä tuntemaani henkilöä tällainen ryhmä voisi palvella. Toiminnan muotona voisi olla esim uintiryhmä jonka jälkeen kahvit tms. Tai 50+ miesten atk-paja. Tai yksinäisten miesten keskusteluryhmä.