Koko päivä yhtä tyhjän kanssa taas.

Koko päivä yhtä tyhjän kanssa taas.

Käyttäjä Mammena aloittanut aikaan 26.03.2014 klo 21:35 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Mammena kirjoittanut 26.03.2014 klo 21:35

Vapaa päivä. Jaksoin herätä joskus kahdentoista jälkeen, sitten tuli KELAsta lappu jossa haluavat takaisn liikaa maksettua asumistukea. Nytkin on hankala elää, kun tulot riittää juuri ja juuri laskuihin ja ruokaan.
Vahingossa tienasin joulu- ja tammikuussa liikaa. Ilmoitin tästä ja asumistuki pieneni ja sitten otetaan vielä siitäkin siivu. Nyt tulot on taas laskusuunnassa, koska ei ole niin paljon töitä tarjolla töissä.
Mikä tässä on mennyt multa ohi? Miten olen niin tyhmä etten osaa. Velkaa kertyy, kun lainaan läheisiltä rahaa, ettei tulisi maksuhäiriö merkintöjä, sillä jos sellainen tulee, niin vuokranantaja heittää mut pihalle. Tällänen päivä taas!!
Lisäksi sain tietää tänään, että opintopisteet ei kai riitä, että edes saisin kutsun ammattikorkean pääsykokeeseen. Olisi kai aikanaan pitänyt ottaa se välivuosi ja kirjoittaa ylioppilaaksi paremmalla ajalla, mutta olisinko koskaan jaksanut sitten jatkaa lukiota loppuun jos en olisi silloin purrut hammasta. Pääsin sentään ylioppilaaksi. Huonoilla arvosanoilla tosin, joten ei silläkään saavutuksella hehkuteta…
Mulla ei ole mitään tulevaisuutta.
Kun ei osaa mitään, niin on kai oikein kärsiä. 😑❓