Vanhemmuus kahden kulttuurin perheessä / Parenthood in an intercultural family

Ryhmächat alkaa 01.06.2022 klo 12:00 ja loppuu 01.06.2022 klo 13:00

Lapsen syntyminen mullistaa vanhempien elämän ja muuttaa arjen. Vanhemmuus on ainutlaatuinen kokemus, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ilon ja onnen tunteisiin. Vanhemmuus myös haastaa, aiheuttaa ristiriitaisia tunteja ja haastaa välillä niin oman kuin parisuhteenkin kestävyyden. Kahden kulttuurin perheissä vanhempien yksilöllisten tapojen, kulttuurien ja vanhemmuuden mallien yhteensovittaminen vaatii vanhemmilta kykyä avoimeen keskusteluun ja asioista sopimiseen. Yhtä oikeaa tapaa toimia ei ole, vaan jokainen perhe voi määrittää itse sopivan tavan olla vanhempi ja kasvattaja.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan vanhemmuudesta kahden kulttuurin perheissä Familian asiantuntijoiden Hanna Kinnusen ja Noora Meklinin kanssa! Chattiin voi tulla kysymään, juttelemaan tai vain seuraamaan aiheeseen liittyvää keskustelua suomeksi tai englanniksi. Chattiin voi osallistua nimettömästi nimimerkillä ja keskusteluja ei tallenneta.

💚

When a child is born it turns the parents’ life upside down and changes their everyday routine. Parenthood is a unique experience which offers countless opportunities to experience joy and happiness. Parenthood also challenges, conflicts emotions and sometimes both individual endurance and the durability of the relationship are put to the test. The reconciliation of cultures and models of parenthood require parents to be able to discuss matters openly and reach agreement on things. There is no one correct way to act – every family can define a suitable way to be a parent for themselves.

Welcome to chat about parenthood in an intercultural family with Familia´s expert Hanna Kinnunen and Noora Meklin. You can pop in to chat, to ask something or just to follow the conversation, in Finnish or in English. You can participate anonymously (with screen name only) and these chats will not be stored.