Kynttilätapahtuman chat itsemurhan tehneiden läheisille 15.11. klo 1630–18

Ryhmächat alkaa 15.11.2020 klo 16:30 ja loppuu 15.11.2020 klo 18:00

MUISTATHAN rekisteröityä ja kirjautua tukinettiin ennen chattia (klikkaa ylävavalikosta kirjaudu/rekisteröidy)!

Sytytämme kynttilät sunnuntaina 15.11.2020 ympäri Suomea itsemurhan tehneiden muistopäivänä. Eri paikkakuntien tapahtumiin voit tutustua tästä: https://surunauha.net/tapahtumat/kynttilatapahtuma/. Perinteisten tilaisuuksisen lisäksi itsemurhan tehneiden muistolle järjestetään tänä vuonna myös verkkotilaisuus, jonka jälkeen on mahdollista osallistua tähän chat-ryhmäkeskusteluun. Ennen chattia voit seurata verkkotapahtumaa Mielenterveyden Keskusliiton Youtube-kanavalla 15.11.2020 klo 16.00 alkaen. Tilaisuuteen ei tarvitse ennalta ilmoittautua. Lämpimästi tervetuloa!

Tämä chat on itsemurhan tehneiden läheisille. 💚 Läheinen voi olla esimerkiksi perheenjäsen, ystävä, sukulainen tai tyttö- tai poikaystävä. Voit osallistua riippumatta siitä, kenet olet menettänyt tai milloin menetys on tapahtunut. Chattiin voi tulla keskustelemaan vapaasti esimerkiksi läheisen itsemurhaan liittyvistä ajatuksista ja tunteista tai elämästä läheisen menetyksen jälkeen. Chatissa päivystävät Surunauhan vertaistukijat Pauliina ja Jaakko.

Kun chat on auki, voit painaa tällä sivulla näkyvää ”Liity tähän ryhmächattiin” -painiketta. Jos painike ei näy, päivitä sivu ja varmista, että olet kirjautunut sisään Tukinettiin.